Background Image

Mind The View festival

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη θα λάβει χώρα για πρώτη φορά το Mind the View Music Festival στα Υστέρνια της Τήνου το οποίο θα φιλοξενηθεί στο MAYOU All-day Bar. Μοναδικοί καλλιτέχνες και θέα που κόβει την ανάσα, έρχονται να συνθέσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα που δεν πρέπει να χάσεις.
Mind the view Music festival!

Το νέο φεστιβάλ των Κυκλάδων που ήρθε να ταράξει τα νερά με μοναδικούς καλλιτέχνες και θέα που κόβει την ανάσα! Την τελευταία μέρα του Αυγούστου και μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού στα Υστέρνια της Τήνου για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!

Jazz, swing, rock και πολλά ακόμη είδη μουσικής μπλέκονται και δημιουργούν το «Mind the view Music festival…» ένα φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε, στο μοναδικό χώρο του Mayou all day bar στην Μαρμάρινη πλατεία του χωριού!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

31/8


O Antonis Vlachos είναι ένας μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, loop Artist, performer από το Αίγιο. Θα παρουσιάσει ένα Loop project, όπου δημιουργεί μουσικές συνθέσεις με τη χρήση πολλών διαφορετικών μέσων και μουσικών οργάνων συμπεριλαμβανομένων: κιθάρα, μπάσο, ukulele, πλήκτρα, βιολί, φυσαρμόνικα, percussion και cajon. Επιπλέον με την φωνή του αναπαράγει κρούστα με το στόμα (beat-boxing).

1/9


Ο Andreas Ermis Giannakopoulos είναι ο 13ος καλύτερος Έλληνας μάγος!
Η παράσταση Tricks and Jokes θα σε αφήσει σίγουρα με το στόμα ανοιχτό και δεν θα ξέρεις τελικά αν το δυνατό του σημείο είναι τα αστεία ή το μαγευτικό του ύφος!

1/9


Οι The Swingadelics είναι ελληνική τζαζ μπάντα που παίζει swing στο πνεύμα των 30’s εμπνευσμένη από τους Duke Ellington,Ella Fitzgerald μέχρι και Django Reinhardt.

2/9


Με βατήρα το ¨Metropolis” του Fringe Lang μία μουσική κατάδυση σε ένα αγωνιώδες τοπίο γεμάτο αντιφάσεις με μόνο συνοδοιπόρο το συναίσθημα.
Ο George Katsanos, και ο Tasos Fotiou του μουσικού σχήματος “EOS”επενδύουν με ζωντανή πειραματική μουσική την πρωτοποριακή ταινία “Metropolis” που έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην ιστορία της έβδομης τέχνης, φιλοδοξώντας να δώσουν μια διαφορετική διάσταση στην εικόνα και στον ήχο.

4/9


Ο Τήνιος μουσικός Thomas Alvertis έρχεται στα γραφικά Υστέρνια παρέα με το σαξόφωνο του για να μας χαρίσει μοναδικές μελωδίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

5/9


O συνθέτης και μουσικός Haris Katis θα μας ταξιδέψει σε κινηματογραφικά ηχοτοπία με τα αγαπημένα του πλήκτρα. Πρωτότυπα κομμάτια, ορχηστρικές διασκευές και medley θα πλημμυρίσουν την πλατεία για μια ατμοσφαιρική βραδιά στο Mind the View @ Mayou.

6/9


Ο Γιώργος Περού θα μας συντροφεύει με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο απο την ελληνική παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαικό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι εως το σήμερα. Τραγούδια δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα όπως άλλωστε ταιριάζει στον τόπο και στην αισθητική του νησιού.

8/9


Η μουσική των ALCALICA καταργεί στην πράξη διάφορα ψευδο-διλήμματα τύπου «Δύση-Ανατολή», μη διστάζοντας να φέρει σε ισότιμη συνομιλία τον μπαγλαμά και το σαντούρι με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά, το μυτιληνιό απτάλικο και το μεσοπολεμικό ρεμπέτικο με το drum ‘n’ bass και το αστικό industrial. Broken Beats και ποίηση σε διαφορετικές γλώσσες συνθέτουν μια κινηματογραφική και ειλικρινή χορευτική μουσική Aegean Dream’n’bass.

9/9


Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ οι Disconnected (band) επισκέπτονται ξανά το MAYOU All-day Bar για ένα unplugged live. Θα μας δώσουν μια γεύση από την καινούρια τους δουλειά και θα μας ξανασυστήσουν κομμάτια από το ομώνυμο EP τους αλλά και αγαπημένες διασκευές.

Tinosecret

info@tinosecret.gr

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email