Background Image

Tinos Food Paths (2o τριήμερο)

Σε λίγο ολοκληρώνονται οι δραστηριότητες του φετινού Tinos Food Paths για το κοινό, στην Παλιά Ψαραγορά της Χώρας. Τα σχέδια καταστρώθηκαν και ζωντάνεψαν για εφτά ημέρες. Με το αυριανό πάρτυ, προς τιμήν των εθελοντών και των φίλων των Tinos Food Paths (TFP) 2018, οι διοργανωτές τους αποχαιρετούν και δίνουν ραντεβού για του χρόνου!

Κατά το δεύτερο τριήμερο παρακολουθήσαμε:

Το σεμινάριο για τα παραδοσιακά αποστάγματα από τον Ανδρέα Διακοδημήτρη

Τον chef Στέργιο Μπαρέ του La Petite Cantine (όπου εργάζονται και εκπαιδεύονται ΑμεΑ & άτομα κοινωνικά ευπαθών ομάδων) να δημιουργεί την «Μπρουσκέτα Κενταύρου» και στη συνέχεια απολαύαμε τους μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη.

Την Παρουσίαση του Τηνιακού Πρωινού και τη θέσπιση του συμφώνου για τις επιχειρήσεις.

Τη Γιάννα Μπαλαφούτη να ετοιμάζει τα λουκούμια με πετιμέζι εν μέσω “ζαχαρο-αλευροπόλεμου” με τους φίλους της εθελοντές.

Το εμπνευσμένο ταμπουλέ με λούζα και μπύρα και σοκολάτα με τηνιακό τυρί από τον Στέφανο Διαμαντόπουλο

Την Σταυριανή Ζερβακάκου και τη Γεωργία Κουτσούκου να μαγειρεύουν πεντανόστιμα αρνίσια γλυκάδια με αγκινάρες και κολοκυθάκι του Αιγαίου, πιστές στην αυθεντικότητα των γεύσεων.

Το κατατοπιστικό σεμινάριο για το κρασί από τον Άγγελο Αντωνίου αλλά και την απολαυστική Πάβλοβα της Έφης Γιαλούση.

Και τέλος τον Ανδρέα Λαγό να εξελίσσει την αγαπημένη συνταγή της μαμάς (Σουπιές στο μελάνι τους με μανέστρα), να προσθέτει «τηνιακό αέρα» με βολάκι Τήνου και φρέσκα ντόπια μυρωδικά και να εισπράττει την αγάπη του κοινού.

 

 

Tinosecret

info@tinosecret.gr

Password reset link will be sent to your email