A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T V U W X Y Z Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0-9
| Print |

ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

Ο Γιάννης αποτελεί με τον δικό του τρόπο εμβληματική φυσιογνωμία στη νυχτερινή ζωή της Τήνου. Ψήστης-DJ, καλός και στα δύο, έχει ταΐσει από το 1980 ορδές ντόπιων και περαστικών, πριν-μετά τη διασκέδαση και όχι μόνο. Με χαμόγελο και θετική ενέργεια σας ετοιμάζει τα μοναδικά του σουβλάκια ενώ παράλληλα μπορεί να φορτώσει στην κονσόλα τα τελευταία beats και να αρχίσει να χορεύει. Ακολουθείστε!

Τρία μαγαζιά στην Παλλάδα, την παλιά πόλη της Τήνου, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Στο γωνιακό, στην αρχή της Αφεντούλη (πλατεία Παλλάδας) θα βρείτε street food, γλυκές και αλμυρές κρέπες, και sandwiches με υλικά της επιλογής σας. Δίπλα ακριβώς, λαχταριστά σουβλάκια που θα απολαύσετε στα τραπεζάκια του στενού, ενώ το τρίπτυχο της επιτυχίας συμπληρώνει το grill house, ένας νέος, άνετος χώρος στην Ταξιαρχών. Χειροποίητα υλικά, καλοψημένα σουβλάκια, κεμπάπ, γύρος, χοιρινό και κοτόπουλο, σαλάτες και η σως που έχει αφήσει εποχή. Σταθερές αξίες η πίτα κοτόπουλο, η σκεπαστή πίτα και ο Αχταρμάς με γύρο, πιπεριά και σως ή φέτα.

To Souvlaki Sikoutris λειτουργεί όλο τον χρόνο και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες σχεδόν όλο το 24ωρο. Παράλληλα λειτουργεί και delivery καθημερινά 18:00-01:00 (Τηλ. 22830 25110).
     
Sikoutris-souvlaki-tinos-a     Sikoutris-souvlaki-tinos-n

Address:

Παλλάδα
84200 Χώρα
Τήνος

Contact Data:

Τηλέφωνο: +30 22830 25110
Website: http://www.facebook.com/Souvlaki-Sikoutris-243976755624989/

Located in: ΦΑΓΗΤΟ