A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T V U W X Y Z Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0-9
| Print |

ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ

Σε ένα καταπράσινο κήπο, κοντά στο παλιό λιμάνι της Χώρας, θα βρείτε το “Ήταν Ένα Μικρό Καράβι”. Η κουζίνα του, ελληνική - κυκλαδίτικη, συνδυάζει με δημιουργική διάθεση, υλικά και γεύσεις που ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Το μενού προσαρμόζεται στην εποχικότητα των πρώτων υλών και αλλάζει 2-3 φορές τον χρόνο. Σκόνες μαγειρικής, προπαρασκευασμένα προϊόντα, κατεψυγμένα, φούρνος μικροκυμάτων είναι άγνωστες λέξεις για τον σεφ - “καπετάνιο” του Καραβιού. Χρησιμοποιεί αποκλειστικά ελαιόλαδο, προτιμά τα νωπά προϊόντα, προμηθεύεται από επιλεγμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς, ενώ αρκετές από τις πρώτες ύλες του είναι βιολογικές.

Η πλούσια λίστα κρασιών επικεντρώνεται στους αμπελώνες των νησιών του Αιγαίου και στις ελληνικές μικροζυθοποιίες. Η γευστική απόλαυση στη δροσερή αυλή ολοκληρώνεται με καφέ, χειροποίητα γλυκά και λικέρ.
 
Σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο (ένα χαμάμ 200 ετών) διαμορφωμένο κατάλληλα, πραγματοποιούνται μαθήματα και γευστικές δοκιμές με ντόπια τυριά, κρασιά και τοπικά προϊόντα. 

Το Μικρό Καράβι αναλαμβάνει κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαπτίσεις, κτλ.) και τη φύλαξη παιδιών κατά τη διάρκειά τους, κατόπιν συνεννόησης.

Λειτουργεί από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Οκτώβριο, καθημερινά από τις 12:00 και είναι πλήρως προσβάσιμο από ΑΜΕΑ.
  
                 Mikro Karavi Tinos eswteriki02    Mikro Karavi Tinos eswteriki01
 
 

Address:

Τριών Ιεραρχών
84200, Χώρα
Τήνος

Contact Data:

Τηλέφωνο: (0030) 22830 22818
Website: http://www.mikrokaravi.gr/
E-mail: info@mikrokaravi.gr

Located in: ΦΑΓΗΤΟ