A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T V U W X Y Z Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0-9
| Print |

AEGEAN NATURAL FOODS

Η οικογένεια Παλαμάρη και η Aegean Essence

Η οικογένεια Παλαμάρη, με ιστορικό 35 ετών ενασχόλησης με την εμπορία τροφίμων, αναλαμβάνει το έργο της παραγωγής και τυποποίησης των πιο εκλεκτών τροφίμων του Αιγαίου, αντιμετωπίζοντας την πρόκληση να διατηρήσει την παράδοση, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα.

Το 2012 δημιούργησε την Aegean Essence, τη συλλογή με τους ποιοτικότερους καρπούς και τις ξεχωριστές πρώτες ύλες των Κυκλάδων. Με βάση την Τήνο, η Αegean Essence επιδιώκει συστηματικά να συμβάλει στη διατήρηση και την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας των Κυκλάδων και του Αιγαίου.

Γνωρίζοντας τη μοναδικότητα αυτών των προϊόντων και το πόσο δυσεύρετα είναι στην Ελληνική αγορά, η Aegean Essence αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην Αιγαιοπελαγίτικη φύση και σε όσους αναζητούν τα στοιχεία της Αιγαιοπελαγίτικης κουλτούρας: Αυθεντικότητα, Καθαρές γεύσεις, Απλότητα, Εποχικότητα!

To κατάστημα Aegean Natural Foods 

Aπό το καλοκαίρι του 2016 λειτουργεί κατάστημα στο κέντρο της παλιάς πόλης, όπου θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Aegean Essence, επιλεγμένα προϊόντα της Τήνου και άλλων περιοχών της Ελλάδας, αλλά και ενημερωμένη κάβα από αμπελώνες όλης της Ελλάδας.

Η συλλογή Aegean Essence περιλαμβάνει: Κοπανιστή Τήνου, Γραβιέρα Τήνου, Βωλάκι Τηνιακό, Κάππαρη, Καππαρόφυλλα, Κρίταμο, Αγγινάρα Τήνου, Λιαστή Ντομάτα, Λιαστό Τοματίνι, Παξιμαδάκια με Ντομάτα, Παξιμαδάκια με Ελιά, Παξιμαδάκια με Γλυκάνισο, ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα εξαιρετικά προϊόντα του τόπου.

Τα προϊόντα της Aegean Essence θα βρείτε και στο website: www.aegeanessence.gr 

         Aegean Essence Tinos a        Aegean Essence Tinos b
Address:

Ευαγγελιστρίας 2
84200, Χώρα
Τήνος

Contact Data:

Τηλέφωνο: (0030) 22830 22234
Website: http://www.aegeanessence.gr
E-mail: aegeantinos@gmail.com