A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T V U W X Y Z Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0-9
| Print |

SAN LORENZO ΤΗΝΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
San-lorenzo-paradosiako-tyrokomeio-Tinos
Με αγάπη για τον τόπο μας, την Γη των Τηνίων και τα αγνά προϊόντα που παράγονται σε αυτόν, δημιουργήθηκε το “San Lorenzo-Τηνίων Γεύσεις”. Μία παραδοσιακή και συνάμα καινοτόμα μονάδα τυποποίησης παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων. Το όραμα του Ιωάννη Αρμάου, ιδιοκτήτη και υπεύθυνου της μονάδας, είναι η ανάδειξη στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, του πλούτου της ελληνικής γης και της ελληνικής διατροφικής παράδοσης των αιγαιοπελαγίτικων και κυρίως των Τηνιακών τυροκομικών προϊόντων.

Η στήριξη των ντόπιων παραγωγών, η αναβίωση και διαφύλαξη της παράδοσης, η ενθάρρυνση των νέων σε καιρούς κρίσης για ενασχόληση με τον κτηνοτροφικό τομέα, ο σεβασμός για το περιβάλλον και την ανθεκτικότητα του οικοσυστήματος αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες.
 
Ο βασικός στόχος της μονάδας είναι η παραγωγή και προώθηση μοναδικών, ποιοτικών και υψηλής διατροφικής αξίας ντόπιων τυροκομικών προϊόντων με αποδεδειγμένο συγκριτικό πλεονέκτημα την παράδοση, την ποιότητα, τη μοναδικότητα, την αγνότητα και τη νοστιμιά!


TA ΠΡΟΪΟΝΤΑ
San-lorenzo-paradosiako-tyrokomeio-Tinos-b- Παραδοσιακό πέτρωμα Τήνου (ανάλατο)
- Παραδοσιακό μπαλάκι Τήνου (από φρέσκο αγελαδινό γάλα)
- Παραδοσιακή κοπανιστή Τήνου
- Παραδοσιακό βούτυρο Τήνου (μαγειρικό)
- Παραδοσιακό βούτυρο Τήνου (νωπό)
- Παραδοσιακή γραβιέρα Τήνου με ολόκληρο πιπέρι
- Καστελάνο (μαστιχωτό τυρί)
- Παραδοσιακή γραβιέρα Τήνου
- Παραδοσιακή μυζήθρα Τήνου (νωπή)
- Παραδοσιακό μπαλάκι Τήνου (από φρέσκο πρόβειο γάλα)

Η διάθεση των παραδοσιακών προϊόντων San Lorenzo-Τηνίων Γεύσεις πραγματοποιείται σε 44 σημεία πώλησης σε Τήνο, Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο και Ιθάκη, ενώ ταξιδεύουν στις Κυκλάδες με την Golden Star Ferries πάνω στα SUPERFERRY και SUPERFERRY II

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.tiniongefseis.com για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα, να τα παραγγείλετε ή να βρείτε το πλησιέστερο σημείο διάθεσης.
 
Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
San-lorenzo-paradosiako-tyrokomeio-Tinos-c2Στα πλαίσια της πολιτικής ολικής ποιότητας, όλα τα προϊόντα που παράγονται και συσκευάζονται ακολουθούν όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής κατέχοντας ως εταιρεία σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005 καθώς και σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001: 2004 από την TÜV InterCert HELLAS.

Πιστοποιήσεις ISO από την TÜV InterCert HELLAS:

- Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005

- Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001: 2004

- Πιστοποίηση «Κοπανιστή Π.Ο.Π.» AGROCERT 

Address:

Κέχρος
84200 Τήνος
Κυκλάδες

Contact Data:

Τηλέφωνο: +30 6972881780
Φαξ: +30 22830 41549

Website: http://www.tiniongefseis.com
E-mail: info@tiniongefseis.com