Background Image

Crossroads Inn Gold Tourism Award

Χρυσή διάκριση για το Crossroads Inn στα Tourism Awards 2019

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Crossroads Inn, στον Τριπόταμο της Τήνου, τιμήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με Gold Tourism Award 2019 στην κατηγορία “Hotels & Resorts: Traditional Guesthouse”.

Η 6η διοργάνωση των βραβείων-θεσμός του ελληνικού τουρισμού Tourism Awards διοργανώθηκε από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Marketing Greece και του ΞΕΕ και ανέδειξε πρωτοβουλίες μεγάλων και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων που διακρίνονται για την αριστεία, την καινοτομία και την τόλμη τους.

Είναι μεγάλη μας τιμή να επιβραβεύεται με χρυσή διάκριση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και η δική μας προσπάθεια!

Το Crossroads Inn, στους 7 αποκατεστημένους, παραδοσιακούς ξενώνες του, στο χωριό Τριπόταμος της Τήνου, αγκαλιάζει με σεβασμό κάθε πτυχή του τόπου, προσφέροντας την ξεχωριστή βιωματική εμπειρία της νησιωτικής ζωής στην τηνιακή ύπαιθρο: μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας που πρεσβεύει την αισθητική του νησιού και τη διατήρηση των παραδόσεών του.

Η χρυσή επιβράβευση της προσπάθειάς μας είναι όμως για εμάς ένα συλλογικό αποτέλεσμα! Η ομάδα του Crossroads Inn θέλει να ευχαριστήσει για την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπόρευση την τοπική κοινωνία, τους συνεργάτες και τους φίλους, όλους εσάς που έχετε βάλει το δικό σας λιθαράκι στην ανάδειξη και την προβολή του τόπου μας. Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε και να συνεισφέρουμε ώστε η Τήνος μας να ξεχωρίζει και να επιβραβεύεται στα Ελληνικά και Διεθνή Τουριστικά δρώμενα!

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε μια δυναμική και εποικοδομητική τουριστική σεζόν!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Crossroads Inn

Tinosecret

info@tinosecret.gr

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email