Background Image

Χρυσό στο Crossroads Inn – Tourism Awards 2018

Χρυσή διάκριση για το Crossroads Inn – Tourism Awards 2018

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Crossroads Inn, στον Τριπόταμο της Τήνου, τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με Gold Tourism Award στην κατηγορία “Hotels & Resorts: Traditional Guesthouse 2018”.

Τα Tourism Awards, που διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, επιβράβευσαν και φέτος τις επιχειρήσεις και τις πρωτοβουλίες, που προάγουν καινοτόμες υπηρεσίες, εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν και υποστηρίζουν την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και είναι μεγάλη μας τιμή να επιβραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η δική μας προσπάθεια.

Στο Crossroads Inn προσπαθούμε να αγκαλιάζουμε με σεβασμό κάθε πτυχή του τόπου μας, στοχεύοντας στην προβολή και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μέσα από την ξεχωριστή βιωματική εμπειρία της παραδοσιακής νησιωτικής ζωής στην τηνιακή ύπαιθρο, που αναδεικνύει την πολιτισμική και πολιτιστική παράδοση του τόπου και προτρέπει τον επισκέπτη της να αφεθεί με τα μάτια του και τη ψυχή του ανοιχτά για να αφουγκραστεί την αυθεντικότητά της.

Η χρυσή διάκριση της προσπάθειάς μας είναι συλλογικό αποτέλεσμα και η ομάδα του Crossroads Inn θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς την τοπική κοινωνία, τους συνεργάτες και τους φίλους, που καθημερινά, με σύμπραξη και συνέργεια, πορευόμαστε όλοι μαζί, έχοντας ως κοινό γνώμονα την ανάδειξη και την προβολή του τόπου μας. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε, με πολύ αγάπη και μεράκι, να προσφέρουμε και να συνεισφέρουμε, ώστε η Τήνος μας να συνεχίζει να ξεχωρίζει και να επιβραβεύεται στα Ελληνικά και Διεθνή Τουριστικά δρώμενα!

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε μια δυναμική και εποικοδομητική τουριστική σεζόν!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Crossroads Inn

Tinosecret

info@tinosecret.gr

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email