Background Image

Tinos Challenge

Άνοιξαν οι εγγραφές του 1ου ορεινού αγώνα: Tinos Challenge

Η διοργανώτρια αρχή του 1ου ορεινού αγώνα: Tinos Challenge βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα εγγραφών. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να επισκεφτούν την νέα ιστοσελίδα του αγώνα στο www.tinoschallenge.gr και να πληροφορηθούν για της διαδρομές, τις παροχές και τους τρόπους συμμετοχής.

Στις 28 & 29 Μαΐου 2016, στην Εξωμεριά της Τήνου θα διοργανωθεί για πρώτη φορά ένα διήμερο event που περιλαμβάνει αγώνα Vertical την πρώτη μέρα ενώ την δεύτερη, αγώνισμα 20χλμ και 5χλμ. Νικητές θα αναδειχθούν οι αθλητές που θα τερματίσουν το “Challenge” δηλαδή τον αγώνα Vertical και την απόσταση των 20χλμ. Οι νικητές των μεμονωμένων διαδρομών θα βραβευτούν επίσης.
Πιο αναλυτικά οι διαδρομές:

ΑΓΩΝΑΣ VERTICAL – Ανάβαση κάθετου χιλιόμετρου

Το Σάββατο 28 Μαϊου, στις 12:00 στον Όρμο των Υστερνίων θα δοθεί η εκκίνηση του 1ου Vertical Race για τον αγώνα: Tinos Challenge! Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να τρέξουν μια απόσταση 1,4χλμ με 320μ θετική ανάβαση και να καταλήξουν στο χωριό των Υστερνίων.

ΑΓΩΝΑΣ 20 ΧΛΜ

Την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 09:30 στον Όρμο του Πανόρμου θα δοθεί η εκκίνηση των διαδρομών του 1ου ορεινού αγώνα: Tinos Challenge! Οι διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν την διαδρομή των 20χλμ (1060μ) από την πλατεία του Πανόρμου με κατεύθυνση τον Προφήτη Ηλία στα 360μ. Από εκεί θα κατηφορίσουν και θα εισέλθουν στον οικισμό του Μαρλά. Αφού διασχίσουν τον ιστορικό οικισμό του Πύργου θα ανηφορίσουν προς τον οικισμό Πλατιά και το ξωκλήσι της Καραμπούσας, για να καταλήξουν ξανά στον Πάνορμο.

AΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ

Η εκκίνηση του αγώνα 5χλμ (220μ) θα δοθεί στην πλατεία του Πανόρμου στις 09:30 και οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς τον Βιολογικό Σταθμό και τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου. Αφού περάσουν μπροστά από τους ανεμόμυλους θα κατηφορίσουν προς τον τερματισμό στον Πάνορμο

CYCLADES TRAIL CUP
Η διοργανώτρια αρχή του 1ου ορεινού αγώνα: Tinos Challenge σας ενημερώνει ότι ο αγώνας της Τήνου περιλαμβάνεται στο πρώτο Πρωτάθλημα Ορεινού Τρεξίματος Κυκλάδων με χαρακτηριστικό τίτλο : Cylades Trail Cup. Οι αθλητές που θα τερματίσουν το Challenge του αγώνα, θα λάβουν βαθμολογία για το Πρωτάθλημα. Οι οροί και ο τρόπος βαθμολόγησης θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων αθλητών, θα υπάρξουν εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκίνητων, ενοικιαζόμενα δωμάτια και εστιατόρια. Για περισσότερες πληροφορίες και Εκδρομικά Πακέτα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του αγώνα: www.tinoschallenge.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για πληροφορίες συμμετοχής, Ομαδικά πακέτα και απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο του αγώνα, Καραλή Ρόμπερτ στο 6939919752, στο Facebook Page του αγώνα ή με e-mail στο info@tinoschallenge.gr

logo_cyclades_trail

Tinosecret

info@tinosecret.gr

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email