Background Image

Tinos Food Paths 2019 – Προτάσεις Xορηγιών

Η ‘Γιορτή Γαστρονομίας και Πολιτισμού’ των Tinos Food Paths είναι μια ομαδική εθελοντική δράση με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομίας, του πολιτισμού, της ιστορίας και της παράδοσης της Τήνου. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και θα υποδεχθούμε παλαιούς και νέους φίλους την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στην Τήνο!
Η οικονομική συμβολή όλων όσων αγαπούν το νησί μας και την ιστορία του, μας είναι πολύτιμη και τη φετινή χρονιά. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας.

Προτάσεις χορηγιών:
‘Γιορτή της Γαστρονομίας και Πολιτισμού’: Tinos Food Paths 2019

Χρυσός Χορηγός
Ορίζεται στο ποσό των 1.500€ παρέχει στην επιχείρηση προβολή με τους εξής τρόπους:
● Προβολή του λογοτύπου της επιχείρησης ως Χρυσός Χορηγός σε αποκλειστικό banner στον χώρο της «Αγοράς»: χώρος δράσης των εκδηλώσεων γαστρονομίας.
● Προβολή του λογοτύπου της επιχείρησης διαστάσεων έως 60cm * 30cm στο κεντρικό banner των Χρυσών Χορηγών που θα βρίσκεται στο κέντρο πληροφοριών από όπου λαμβάνουν πληροφορίες όλοι οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες.

Ασημένιος Χορηγός
Ορίζεται στο ποσό των 500€ και παρέχει στην επιχείρηση την προβολή του λογοτύπου της επιχείρησης διαστάσεων έως 30cm * 20cm σε δύο banners των Ασημένιων Χορηγών που θα βρίσκονται στον χώρο της «Αγοράς»: χώρος δράσης των εκδηλώσεων γαστρονομίας, καθώς και στο κέντρο πληροφοριών από όπου λαμβάνουν πληροφορίες όλοι οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες.

Υποστηρικτές
Ορίζεται στο ποσό των 100€ και απολαμβάνει προβολή του σήματος της επιχείρησης διαστάσεων έως 20cm*12cm σε banner των Υποστηρικτών που θα βρίσκεται στον χώρο της «Αγοράς»: χώρος δράσης των εκδηλώσεων γαστρονομίας.

Επικοινωνία:
Email: info@tinosfoodpaths.gr
Τηλέφωνο: 6944317991

Φωτογραφία: Photo4Frame

 

Tinosecret

info@tinosecret.gr

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email