Background Image

Πρόγραμμα Tinos Running Experience 2018

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 5ου Tinos Running Experience 2018:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
21:30 Άφιξη και Υποδοχή των αθλητών

22:30 Pasta Party για τους αθλητές που θα αγωνιστούν στους αγώνες δρόμου του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ και των TINOS FUN RUN 10 χλμ. & 5 χλμ. στο χωριό Κέχρος.
Ο εκπολιτιστικός σύλλογος του χωριού με την πολύτιμη βοήθεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των γυναικών μαγειρεύουν με τηνιακά προϊόντα παραδοσιακές συνταγές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αθλητών, προσφέρουν άφθονο ντόπιο κρασί και ρακί και ζωντανή νησιώτικη μουσική, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές και στους συνοδούς τους να γνωρίσουν τα χωριά, τη γαστρονομία, το κέφι και τη φιλοξενία της Τήνου και των κατοίκων της.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
17:30 TINOS RUNNING EXPERIENCE Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου
Ο κύριος αγώνας του προγράμματος είναι ο ημιμαραθώνιος. Η εκκίνηση θα γίνει από το υπαίθριο θεατράκι του πανέμορφου χωριού Βώλακα, χωριό που το χαρακτηρίζει ένα μοναδικό τοπίο παγκόσμιας φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει με την ιδιομορφία του. Η διαδρομή διασχίζει τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή με τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν στην χώρα της Τήνου αγώνες
10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και 100 μ. για ΑμεΑ (Άτομα με ειδικές ανάγκες) με στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και την φυσική τους κατάσταση , να πάρουν μέρος στην μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή.

17:15 TINOS SPECIAL RUN
Αγώνας δρόμου 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες

17:15 TINOS KIDS RUN
Αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά Χώρα Τήνου

17:45 TINOS FUN RUN
Αγώνας δρόμου 10 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Κιόνια – Χώρα Τήνου

17:45 TINOS FUN RUN
Αγώνας δρόμου 5 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Χώρα Τήνου

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Την Κυριακή, θα υπάρχει για τους αθλητές και τους συνοδούς τους μία προαιρετική δράση, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο ¨ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ¨ : να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση του μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό. Πρόγραμμα 5ου Tinos Running Experience 2018

Tinosecret

info@tinosecret.gr

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email