Background Image
Catering - Χώρος Εκδηλώσεων Σταυρός Τήνου, 84200, Χώρα, Τήνος
Τηλ +30 22830 22191, 6972313316, 6936604953
info@exo.com.gr
EXO catering και χώρος εκδηλώσεων για το event σας στην Τήνο

Η εταιρεία EXO Catering

Η εταιρεία EXO Catering εδρεύει στην Τήνο αλλά παράλληλα δραστηριοποιείται και στα γειτονικά νησιά. Ιδρύθηκε το 2006 ως συνέχεια, στο τομέα του catering, της εταιριας ΜΕΣΚΛΙΕΣ, που εξυπηρέτησε επάξια την εστίαση για περισσότερο από 15 χρόνια. Οι εγκαταστάσεις της είναι εξοπλισμενες με μηχανηματα υψηλής τεχνολογίας και έχει δυνατότητα εξυπηρέτησης εως 1500 ατομων την ημέρα, ακόμα και σε διαφορετικά σημεία. Τηρεί αυστηρά του κανόνες υγιεινής HACCP, για την διασφάλιση των τροφίμων και διαθέτει νόμιμη άδεια, οργάνωσης εκδηλώσεων catering με τις απαιτούμενες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Έτσι, με γνώμονα την εμπειρία, το πεπειραμένο προσωπικό και με στόχο την πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσης, σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Οι υπηρεσίες

Γάμος: Για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας φροντίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια και ανταποκρινόμενη στο γούστο και στις απαιτήσεις σας, πραγματοποιεί μια αξέχαστη γαμήλια βραδιά που θα κερδίσει τον θαυμασμό των καλεσμένων σας.

Βάπτιση: Αναλαμβάνει να συμπληρώσει μια ακόμη ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας, την βάπτιση του παιδιού σας. Το έμπειρο προσωπικό καθώς και ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει μηχανή παραγωγής μαλλιού της γριάς, ποπ κορν και σιντριβάνι σοκολάτας διατίθενται προς απόλαυση δική σας και των «μικρών» καλεσμένων σας…

Private Cooking: Η ποιοτική υπηρεσία του catering, μπορεί να γίνει προσωπική. Αν φροντίσετε να περάσετε τις διακοπές σας στην Τήνο ή αν οργανώνετε κάποια γιορτή με φίλους, η εταιρία μας σας “κάνει” το τραπέζι, αναλαμβάνοντας φυσικά όλα τα γεύματα της ημέρας.

Cocktail Pool Party: Για το Bachelor ή το After Wedding Party σας, σε προτεινόμενους χώρους ή και στον δικό σας, με διάφορα ποτά & cocktails. Μπορείτε να συνοδέψετε τα cocktails σας με buffet από Finger-foods, ή με hotdogs, hamburgers, κτλ.

Εγκαίνια: Η περίσταση των εγκαινίων δίνει στην exo catering την ευκαιρία να οργανώσει με άξονα την ποιότητα των εδεσμάτων μια εκδήλωση που προσελκύει κόσμο ενώ επίσης ανταποκρίνεται ταυτόχρονα σε πολλές διαφορετικές προτιμήσεις.

Πάρτυ: Είναι σε θέση να αναλάβει την οργάνωση του πάρτυ σας, στον δικό σας ή στον δικό μας χώρο. Σας εγγυάται μια ευχάριστη και διασκεδαστική βραδιά που δεν θα αποκλίνει από το στυλ σας και θα σφύζει από ενέργεια.

Η Αίθουσα

Η ξεχωριστή αισθητική, η διακριτική πολυτέλεια και η ζεστή ατμόσφαιρα συνθέτουν τον ιδανικό χώρο για την πραγματοποίηση κάθε είδους κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Ο σωστός φωτισμός, ο προσεγμένος διάκοσμος και οι απαλοί χρωματισμοί δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την απόλαυση των καλεσμένων σας.

Αναλυτικότερα, η αίθουσα της exo catering μπορεί να φιλοξενήσει 400 άτομα σε μακρόστενα τραπέζια και περίπου 200 άτομα σε ροτόντες.

Επιπλέον περιλαμβάνει σύστημα εξαερισμού, ψύξης και θέρμανσης της αίθουσας καθώς επίσης και άνετο πάρκινγκ.

Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να οργανώσετε μια υπέροχη εκδήλωση στον κλειστό εξωτερικό χώρο με πισίνα ο οποίος ενδείκνυται να φιλοξενήσει έως και 300 άτομα και να δημιουργήσει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που θα συμπληρώσει την επιτυχία της εκδηλωσής σας.

Ο συνδυασμός και των δύο χώρων φιλοξενεί περισσότερα από 700 άτομα[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

EXO-MAP
Επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη

Password reset link will be sent to your email