Background Image

Yoga in Tinos

YOGA IN TINOS: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Είδαμε στον τόπο αυτό το ιδανικότερο μέρος για να επισκεφτεί κάποιος κι να ανανεωθεί μέσα από την yoga, την φύση και την καθαρή τροφή. Εδώ ο αέρας και η γη ενώνονται… Επιλέξατε το ηλιόλουστο νησί της Τήνου για το καλοκαίρι σας ή για το σπίτι σας και σας προσφέρουμε έναν τρόπο να «ταξιδέψετε» στην πρακτική της γιόγκα, τη χαλάρωση και την εξερεύνηση του νησιού.
Ακολουθήστε μας σε κρυμμένους φυσικούς θησαυρούς και κρατήστε την πρακτική σας στις διακοπές σας σε ομάδα ή σε  ιδιωτικό μάθημα με έναν από τους καταρτισμένους καθηγητές μας. Απολαύστε ένα μοναδικό μασάζ από τους θεραπευτές μας.
Αφήστε τους σύγχρονους περισπασμούς πίσω σας και αφεθείτε στη θεραπευτική φύση της Τήνου. Σας προσκαλούμε στις καθημερινές μας συνεδρίες, εργαστήρια και αποδράσεις, γιατί η Τήνος είναι ιδανικός προορισμός διακοπών.
Το Υoga in Τinos μας ταξιδεύει, όπως λέει κι το όνομά του, στην Τήνο, για να εξερευνήσουμε τη γιόγκα καθώς ανακαλύπτουμε την Τήνο. Η ενέργεια του νησιού μας ελευθερώνει από το χρόνο, καθώς πάντα βρισκόμαστε στο τώρα. Έτσι μένουμε στο μονοπάτι της αληθινής ουσίας της γιόγκα – «ένα απολαυστικό ταξίδι αγάπης».
Retreats & Workshops φιλοξενούνται στη σάλα μας αλλά κι σε μοναδικής ομορφιάς μέρη. Δεν θα λείψουν οι πρακτικές μας σε παραλίες του νησιού, χωρίς καμία προσκόλληση, αλλά από την ελευθερία που σου δίνει ο τόπος αυτός, σας καλούμε να μοιραστούμε την Τήνο κι τη γιόγκα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
– Hatha Yoga: Η γιόγκα είναι μια διαδικασία αυτό έρευνας και για τον δάσκαλο. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής, μου αρέσει να παροτρύνω τους μαθητές να στραφούν προς τα μέσα τους, να γίνουν παρατηρητές του νου, της αναπνοής του σώματος, στο στρώματάκι τους, σε μια πρακτική που προτίθεται να ενοποιήσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.
– Swing Yoga: Γίνετε «αέρινοι» με ασκήσεις γιόγκα πάνω στις κούνιες. Θα αφήσετε αυτό το μάθημα πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς και πιο ψηλοί. Μερικά από τα πιο συχνά οφέλη της Swing Yoga είναι: δυνατός πυρήνας σώματος, βελτιωμένη ευθυγράμμιση και ισχυροί ώμοι. Είναι μια πλήρης γυμναστική για όλο το σώμα που αποσυμπιέζει τη σπονδυλική στήλη και έτσι βοηθά να επαναευθυγραμιστεί κατάλληλα ολόκληρος ο κορμός. Η Swing Yoga είναι τόσο διασκεδαστική και δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία στη yoga ή στα ακροβατικά.

MASSAGE: BODY AND MIND EXPERIENCE 
Το Yoga in Tinos Retreats σας προτείνει με βάση τις ανάγκες σας δύο διαφορετικούς τύπους massage:
– Full body relaxation and anti stress massage with hot oils (60’)
Ένας τύπος μασάζ κατά του στρες που χρησιμοποιεί θερμά έλαια για βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση. Ένα μείγμα μοναδικών αιθέριων ελαίων υψηλής ποιότητας επιλέγεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας, προκειμένου να επιτύχουμε σωματική και πνευματική ισορροπία.
– Thai massage or Thai yoga massage (60’- 90’)
Μια θεραπευτική τεχνική μασάζ που έχει τις ρίζες της στις βασικές αρχές της Ayuverda, το παλαιότερο ιατρικό σύστημα στην Ινδία. Πρόκειται για μια άσκηση μασάζ – διαλογισμού σε κίνηση όπου ο θεραπευτής συντονίζεται με τον δέκτη και αναγνωρίζει τις ανάγκες του, μεταδίδοντας την αγάπη και την καλοσύνη του μέσα από την αφή. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο δέκτης είναι ντυμένος με χαλαρά, ελαφριά ρούχα και η τεχνική αποτελείται από πιέσεις και έλξεις παρόμοιες με τις ασάνες. Το ταϊλανδικό μασάζ βοηθά στη μείωση του άγχους, των μυϊκών και σκελετικών προβλημάτων, αποσυμφορεί τους λεμφαδένες και κάνει το σώμα μας πιο ευέλικτο. Μια συνεδρία μπορεί να είναι πολύ ομαλή έως πολύ δυναμική. Στόχος είναι ο ασθενής να βιώσει βαθιά χαλάρωση που θα επιτρέψει στο σώμα και το μυαλό να  βρουν εσωτερική ισορροπία.

AIRTH BODY OILS – ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ! 
Στο Yoga in Tinos Retreats θα βρείτε 5 βιολογικά λάδια σώματος με αιθέρια έλαια, συνδεδεμένα με τα 5 στοιχεία από τα οποία αποτελείται το σώμα μας. 5 λάδια σώματος που θεραπεύουν το σώμα, την αναπνοή, και το μυαλό:
1) Αιθέρας – Ηρεμιστικό και ζεστό
2) Φωτιά – Ηρεμιστικό και δροσερό
3) Νερό – Τόνωση
4) Αέρας – Κατασταλτικό
5) Γη – Γείωση και Ενίσχυση
Η δύναμη της ζωής (Πράνα) που τα φυσικά αρώματα εκπέμπουν απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των πνευμόνων και του δέρματος, θεραπεύοντας και ισορροπώντας κάθε ιδιοσυγκρασία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου, Χώρα, 84200 Τήνος
Tηλ: 0030 693 737 5027
Website: https://www.yogaintinos.com/
Email: eleni_toli@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/yogaintinos/
Instagram: https://www.instagram.com/yogaintinos/

Tinosecret

info@tinosecret.gr

Password reset link will be sent to your email