Background Image

Yoga in Tinos

YOGA IN TINOS: Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Ελένη Τόλη είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γιόγκα που ζει στο νησί της Τήνου από το 2013. Έχει ολοκληρώσει 3 Εκπαιδεύσεις Διδασκαλίας Γιόγκα (200h & 300h & 365h) και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διαφόρων Σχολών όπως Vinyasa Flow, επανορθωτική γιόγκα, yin yoga, Ashtanga (Eddie & Jocelyne Stern), Bhakti, Yoga Swings (Aerial Yoga) και Rainbow Kids Yoga. Είναι επίσης επαγγελματίας της Αγιουρβέδα, της αρωματοθεραπείας και της βοτανοθεραπείας.
Γεννημένη στην Αθήνα, η Ελένη αποφοίτησε από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών και συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο στη Διοίκηση (MSc). Στη συνέχεια εργάστηκε σε εταιρείες στον εκδοτικό και φαρμακευτικό τομέα για αρκετά χρόνια. Ένα τροχαίο ατύχημα στην πρώιμη ενηλικίωση της είχε ως αποτέλεσμα κήλες αυχενικού δίσκου και βασανιστικό πόνο. Ζώντας στο Ηνωμένο Βασίλειο εκείνη την εποχή, δοκίμασε τη γιόγκα για πρώτη φορά και συνειδητοποίησε ότι το ίδιο το σώμα μπορεί να θεραπεύσει τον πόνο μέσω της άσκησης, της εξατομικευμένης πρακτικής και της σωστής ευθυγράμμισης.
Η φιλοσοφία του μαθήματος της Ελένης είναι εστιασμένη στην απλότητα και στην προετοιμασία για διαλογισμό. Προσεγγίζει τα μαθήματα με παιχνιδιάρικη διάθεση και προσφέρει στους μαθητές δύναμη και χαρά, μέσα από μία πρακτική που στοχεύει στην ενοποίηση μυαλού, σώματος και ψυχής. Ομαδικά και ιδιωτικά μαθήματα, πρακτική σε εσωτερικό αλλά και αποδράσεις σε υπαίθριους χώρους, καθημερινές συνεδρίες, εργαστήρια, εξειδικευμένο μασάζ και ιδιαίτερα φυσικά προϊόντα. Ένα απολαυστικό «ταξίδι αγάπης»!

YOGA IN TINOS OUTDOORS

Retreats και Workshops πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, σε παραλίες και τοποθεσίες μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Πρόσφατα μάλιστα, η Ελένη με τον σύζυγό της Τζιοβάνι δημιούργησαν την χειροποίητη εξωτερική σάλα. Στην περιοχή Πλακιανή, λίγο πριν την Καρδιανή, συντήρησαν μία παραδοσιακή πεζούλα και την διαμόρφωσαν κατάλληλα, μακριά τους σύγχρονους περισπασμούς, ώστε να μπορεί ο καθένας να αφεθεί στη θεραπευτική φύση της Τήνου και βρισκόμενος «έξω» να κοιτάξει εσωτερικά, εκεί που όλα είναι ολόκληρα!

YOGA IN TINOS SHALA

Στον πανέμορφο χώρο, στο κέντρο της Χώρας, η Ελένη σας υποδέχεται για να ανακαλύψετε την πρακτική που ταιριάζει στο σώμα και την ιδιοσυγκρασία σας. Ένας χώρος γιόγκα, ευεξίας και φυσικής θεραπείας για όλα τα σώματα και όλες τις ηλικίες. Στο Yoga In Tinos μπορείτε να γνωρίσετε και να εμβαθύνετε στην:
– Hatha Yoga
– Aerial Yoga
– Vinyasa Yoga
– Restorative Yoga
– Massage therapies

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

YOGA IN TINOS MASSAGE: BODY AND MIND EXPERIENCE

Το Yoga in Tinos Retreats σας προτείνει με βάση τις ανάγκες σας, διαφορετικούς τύπους massage:
– Μασάζ βαθιάς χαλάρωσης πλήρους σώματος / Αγιουρβεδικό μασάζ (60’). Μια θεραπεία χαλάρωσης για όλο το σώμα, με ζεστά έλαια και αιθέρια έλαια (ανάλογα με τον τύπο σας).
– Aθλητικό μασάζ (60’). Μια ώρα μασάζ σε όλο το σώμα, με επίκεντρο τις περιοχές του σώματος με ένταση & trigger points. Το προτείνουμε σε όσους αγαπούν τις δυνατές θεραπείες μασάζ.
– Τhai Μασάζ. Το παραδοσιακό ταιλανδέζικο μασάζ που δια τείνει όλο το σώμα και εξισορροπεί την ενέργεια.
– Ρεφλεξολογία (60’). Μια ώρα μασάζ ρεφλεξολογίας & ποδιών. Μια θεραπεία που εξισορροπεί όλα τα όργανα του σώματος.
– Μασάζ πλάτης (30’). Μια θεραπεία 30 λεπτών για όσους υποφέρουν από πόνους στην πλάτη και τον αυχένα.
– Yoga In Tinos massage (90’). Μία δυνατή θεραπεία για όλο το σώμα που συνδυάζει χαλάρωση και Moxa σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μια βαθιά θεραπεία που χαλαρώνει το νευρικό σύστημα.
– Shiatsu (60′ ή 90’). Θεραπευτική μορφή βασισμένη στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική. Στοχεύει στη χαλάρωση και την ενεργοποίηση του σώματος, την αποκατάσταση της ισορροπίας της ενέργειας μέσω των meridians (ενεργειακά κανάλια) για την ενίσχυση των θεραπευτικών ικανοτήτων του σώματος.


AIRTH BODY OILS – ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στο Yoga in Tinos Retreats θα βρείτε 5 βιολογικά λάδια σώματος με υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια, συνδεδεμένα με τα 5 στοιχεία που αποτελούν το σώμα μας. 5 λάδια σώματος που θεραπεύουν το σώμα, την αναπνοή, και το μυαλό:
1) Αιθέρας – Ηρεμιστικό και ζεστό
2) Φωτιά – Ηρεμιστικό και δροσερό
3) Νερό – Τόνωση
4) Αέρας – Χαλαρωτικό
5) Γη – Γείωση και Ενίσχυση
Στον ίδιο χώρο θα βρείτε ακόμα, φυσικά προϊόντα και είδη που σχετίζονται με τη Yoga (yoga mats, μαρμάρινα candle holders, αρωματικά sticks φασκόμηλου, χειροποίητα τσάγια με βότανα του νησιού, κ.α.).

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIA

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου, Χώρα, 84200 Τήνος

Tηλ: (+30) 693 737 5027
Website: https://www.yogaintinos.com/
Email: eleni_toli@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/yogaintinos/
Instagram: https://www.instagram.com/yogaintinos/


You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email