Event Management

ΤΗΝΟΣ Διοργάνωση γάμου, Wedding Planning & Event Management
Συνδυάζοντας την πολυετή πείρα στη διοργάνωση εκδηλώσεων με τη βαθιά γνώση του τόπου, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες event management
για κάθε είδους εκδήλωση:
Γάμους και βαπτίσεις
Parties
Εταιρικές εκδηλώσεις
Incentive trips, team building events
Επετείους
Συνέδρια και ημερίδες

Wedding Planning

ΤΗΝΟΣ Διοργάνωση γάμου. Επέλεξες λοιπόν τον γάμο στην Τήνο και η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Δημιουργούμε για σένα μοναδικές εκδηλώσεις με άποψη, αισθητική και αυθεντικότητα που ταιριάζει στον τόπο που επέλεξες, διατηρώντας όμως τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία. Εκδηλώσεις που δεν ακολουθούν από συνήθεια ή ευκολία το τι συνήθως συμβαίνει αλλά ξεχωριστές εμπειρίες, όπως ξεχωριστό είναι το κάθε ζευγάρι. Εκδηλώσεις όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να τις χαρείς όπως έχεις φανταστεί και κάτι παραπάνω…

Εξοικονόμηση χρόνου: Αν οι υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις ατελείωτες ώρες – που πραγματικά απαιτούνται – στη διοργάνωση ή αν απλά θέλεις να ασχοληθείς μόνο σε σημεία που σε ενδιαφέρουν και όχι με το σύνολο των διαδικαστικών.
Εξοικονόμηση χρήματος: O επαγγελματίας wedding planner θα διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά το διαθέσιμο budget και θα δώσει λύσεις που τελικά θα εξοικονομήσουν. Παράλληλα θα περιοριστούν στο ελάχιστο τα απαιτούμενα ταξίδια στην Τήνο και τα κόστη που συνεπάγονται.
Επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα: Ξεκινώντας να διοργανώσεις τον γάμο σου αντιλαμβάνεσαι για πρώτη φορά το πόσα διαφορετικά αλληλένδετα θέματα καλείσαι να διαχειριστείς και γιατί το wedding planning αποτελεί ξεχωριστό επάγγελμα. Ο επαγγελματίας με την εμπειρία του, σου παρέχει λύσεις που δεν έχεις φανταστεί, οργανώνει και εκτελεί κάθε θέμα στην παραμικρή λεπτομέρεια, έχει συνολική εικόνα και σε προστατεύει από κινδύνους και απρόοπτα που δεν θέλεις να διαπιστώσεις τη μεγάλη σου μέρα.
Ηρεμία και ξεγνοιασιά: Σίγουρα όταν σκέφτεσαι τις ημέρες του γάμου σου, δεν σε φαντάζεσαι να τσεκάρεις λίστες και εκκρεμότητες, να μιλάς ασταμάτητα στο κινητό με προμηθευτές, να δίνεις οδηγίες, να ελέγχεις και τελικά να καταλήγεις να «εργάζεσαι» με άγχος. Ο επαγγελματίας wedding planner απορροφάει ότι απαιτείται για την τέλεια εκτέλεση και σε απελευθερώνει για να μπορείς να απολαύσεις με ηρεμία και φίλους τις πιο ξεχωριστές σου στιγμές!

Our Services

Εκκλησία

Εκκλησία

Προτάσεις εκκλησιών, ενημέρωση και οργάνωση γραφειοκρατικών, διαδικασιών, εξόδων

Χώρος

Χώρος

Προτάσεις – κλείσιμο χώρων, μελέτη και καταγραφή παροχών, διαμόρφωση χώρου – set up, floor plan, οργάνωση λειτουργικών

Διακόσμηση

Διακόσμηση

Προτάσεις διακοσμητών, concept, συντονισμός & υλοποίηση για διακοσμητικά αντικείμενα, λουλούδια, εκτυπώσεις (π.χ. προσκλήσεις, menu cards), μπομπονιέρες, κ.α.

Catering

Catering

Προτάσεις catering, επιλογές – καθορισμός μενού, γευστική δοκιμή, δημιουργία bar, μελέτη απαιτούμενου εξοπλισμού, προγραμματισμός, εποπτεία και έλεγχος κατά τη διάρκεια

Ήχος-Φως

Ήχος-Φως

Προτεινόμενοι προμηθευτές, ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός, light design, οργάνωση, συντονισμός και υλοποίηση

Φωτογραφία-Video

Φωτογράφος

Προτάσεις φωτογράφων-video, δείγματα, κλείσιμο και συντονισμός, προετοιμασία φωτογράφισης, props, drones, photobooth

Διασκέδαση

Διασκέδαση

Προτάσεις, κλείσιμο, συντονισμός, εποπτεία για DJs, live bands, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, παιδικές δραστηριότητες

Ομορφιά

Ομορφιά

Προτεινόμενοι προμηθευτές, κλείσιμο και συντονισμός για: κομμώσεις, μακιγιάζ, αισθητική, περιποίηση άκρων, μασάζ, spa

Μετακίνηση

Μετακίνηση

Προτάσεις και κλείσιμο για διαμονές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, mini bus, ειδικά οχήματα (αντίκες, άμαξες, βάρκες), μεταφορικών, παρκαδόρων

Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

Προτάσεις και ενοικίαση ειδικού εξοπλισμού, επίπλων, σκευών, ειδικών κατασκευών (stages, decks, τέντες, θερμαντικά μέσα, κτλ.), ειδικών εφέ (πυροτεχνήματα, confetti, κτλ.)

Pre Party

Pre Party

Συνολική διοργάνωση του party (χώρος, catering, διακόσμηση, μεταφορές, κτλ) πριν ή μετά τον γάμο

Website

Website

Δημιουργήστε μέσα από το Tinosecret το website του γάμου σας για να έχουν οι καλεσμένοι σας όλες τις πληροφορίες, κάθε στιγμή μαζί τους!

Our Tools

Script

Αναλυτικό σενάριο της εκδήλωσης που περιγράφει στην παραμικρή λεπτομέρεια τη ροή του event, τις απαιτούμενες ενέργειες, τους υπεύθυνους εκτέλεσης για κάθε στιγμή των προετοιμασιών και της υλοποίησης.

TοDο List

Περιγράφει τις βασικές ενέργειες που απαιτούνται για την προετοιμασία τον υπεύθυνο και τον χρόνο τους.

Timeline

Δημιουργία αναλυτικού χρονοδιαγράμματος προετοιμασιών με καταγεγραμμένες τις ημερομηνίες deadlines.

Coordination & Control

Παρουσία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συνολική εποπτεία και συντονισμός του συνόλου των προμηθευτών.

Budget & Payments Plan

Δημιουργία συνολικού αναλυτικού budget της εκδήλωσης με ενσωματωμένο πλάνο προκαταβολών και πληρωμών κάθε προμηθευτή.

Inspection

Επισκέψεις σε όλους τους χώρους που θα εξελιχθεί η εκδήλωση, καταγραφή, μελέτη, μετρήσεις και περιγραφή των χώρων με φωτογραφίες και videos.

Floor Plan

Κάτοψη και απεικόνιση στον χώρο όλων των απαιτούμενων στοιχείων.

Network

Εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει προμηθευτές από την Τήνο, την Αθήνα και τα γύρω νησιά για την κάλυψη κάθε ανάγκης.

Contact Us

Για την επόμενη σας εκδήλωση στην Τήνο και τα γειτονικά νησιά επικοινωνήστε μαζί μας στο:
eventhink.events@gmail.com

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email