Background Image
Hχητική, Mουσική, Φωτιστική κάλυψη Σμαρδάκιτο, 84200 Τήνος
Call us anytime +30 697 762 0858
fiorantischristos@gmail.com


ΤΗΝΟΣ ΗΧΟΣ ΦΩΣ ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ: Η εταιρεία ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ GROUP με έδρα την Τήνο και εμπειρία 20 ετών παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών για την ηχητική, μουσική, φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσής σας, DJ και παραδοσιακό-λαϊκό σχήμα.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ανεξάρτητα με το αν πρόκειται για κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, για ομιλία ή συναυλία, για εκδήλωση απλών ή σύνθετων ηχητικών απαιτήσεων, η αποτελεσματικότητα της ηχητικής κάλυψης και η ποιότητα του ήχου καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιτυχία της. Για να εξασφαλίσουμε το άρτιο ηχητικό αποτέλεσμα:
– Μελετάμε τον χώρο, πραγματοποιούμε ακουστική πραγματογνωμοσύνη, φροντίζουμε την εξισορρόπηση των χωροταξικών ατελειών και διασφαλίζουμε καθαρό, ευχάριστο ήχο, με σωστή διασπορά στον χώρο.
– Παρέχουμε και τοποθετούμε τον κατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό (ηχεία, ηχεία βαρέως τύπου, monitors, subwoofers, αναλογικές και ψηφιακές κονσόλες, racks, ενισχυτές, effectprocessors, equalizers, crossovers, backline, μικρόφωνα, ενισχυτές οργάνων, DJsets, κ.α.).
– Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο λογισμικό, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και συνεργαζόμαστε με έμπειρους ηχολήπτες και DJs.
– Αξιοποιούμε την πολυετή εμπειρία στην κάλυψη συναυλιών (παραδοσιακής, έντεχνης μουσικής, κλασσικής, Jazz).

ΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
O ποιοτικός και σωστά μελετημένος φωτισμός αποτελεί κλειδί στην επιτυχία της εκδήλωσης, αντανακλώντας το ιδιαίτερο στυλ της και παράλληλα αναδεικνύοντας τα διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά στοιχεία. Γνωρίζοντας τη σημασία του φωτισμού για τη δημιουργία της ζητούμενης ατμόσφαιρας αντιμετωπίζουμε ολοκληρωμένα τη μελέτη και υλοποίηση της φωτιστικής κάλυψης του event σας, πάντα σε συμφωνία με το τoconcept της βραδιάς και τις δικές σας ανάγκες. Με συνέπεια και επαγγελματισμό:
– Σχεδιάζουμε από την αρχή εξατομικευμένο πλάνο φωτισμού προσαρμοσμένο στον χώρο και στη φύση της εκδήλωσης
– Προμηθεύουμε τα στοιχεία τεχνικής υποδομής (Φωτιστικά σώματα Par και Led, Φωτορυθμικά, Specialeffects, Περιφερειακά και Βάσεις Φωτισμού κ.α.)
– Επιμελούμαστε την φωτιστική εγκατάσταση
– Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό (τεχνικούς, φωτιστές)
– Εγγυόμαστε την εύρυθμη λειτουργία του φωτιστικού εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 
Η ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ GROUP παρέχει εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζουν εικόνα και ήχο, ως αφήγηση ή μουσική, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες δημιουργικής αξιοποίησης, για ενημερωτικούς, εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Παράλληλα φροντίζουμε για την άνεση των καλεσμένων αλλά και για τις βοηθητικές κατασκευές και τα μέσα που θα διευκολύνουν την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης παρέχοντας:
– Οθόνες προβολής
– Projectors
– Πολυμορφικές εξέδρες
– Γεννήτριες ρεύματος
– Εξειδικευμένους τεχνικούς

LIVE ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ – ΛΑΪΚΟ ΣΧΗΜΑ
Το συγκρότημα μας μπορεί να εμφανιστεί ζωντανά στην εκδήλωση σας και με το παραδοσιακό – λαϊκό πρόγραμμα του να ανεβάσει το κέφι, υποσχόμενο μια μοναδική βραδιά ή να συνοδεύσει τη νύφη στην εκκλησία σύμφωνα με το παραδοσιακό νησιώτικο έθιμο.

ΤΗΝΟΣ ΗΧΟΣ ΦΩΣ ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ GROUP

Social Profiles
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email