Background Image
Private Cooking Κάτω Κλείσμα, Τήνος

TINOS FARM TO TABLE
Ο Αλέξανδρος Άνδροβικ αφού σπούδασε μαγειρική και εργάστηκε για χρόνια σε χώρους εστίασης σε Αθήνα και Τήνο, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, για να συνδυάσει τις τρεις αγάπες του: την Τήνο, τη μαγειρική και τη φύση. Με την eco friendly προσέγγιση “προσέχουμε τη Φύση για να μπορεί να μας προσέχει” και την πεποίθηση “είμαστε ότι τρώμε” γνωρίζει την Τήνο στον επισκέπτη, μέσα από την τοπική γαστρονομία που φέρνει κυριολεκτικά στο πιάτο του! Το project “Tinos Farm To Table” παρέχει υπηρεσίες personal cooking χρησιμοποιώντας αγνά ντόπια υλικά και αξιοποιώντας τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα για να σας μεταφέρει την τηνιακή γεύση…

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Private Cooking: Μαγειρική σε χώρο της επιλογής σας, σε σπίτια ή βίλες, στη δική σας κουζίνα. Προτείνετε τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της επιλογής σας και απολαύστε το γεύμα ή το δείπνο σας σε όποιο σημείο της Τήνου επιθυμείτε. Επιλέξτε ένα από τα προτεινόμενα μενού ή διαμορφώστε το δικό σας σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο. Υποστηρίζονται τραπέζια έως 15 ατόμων ενώ υπάρχει η δυνατότητα service κατόπιν συνεννόησης.
(Kόστος: από 45€/άτομο + taxes)
Cooking Experience: Μία διαφορετική γαστρονομική-αγροτουριστική εμπειρία σας φέρνει σε άμεση επαφή με την τηνιακή φύση, την ντόπια παράδοση και κουζίνα. Με την καθοδήγηση του Αλέξανδρου θα περιηγηθείτε στο γραφικό χωριό και θα συλλέξετε τα υλικά. Λαχανικά και μυρωδικά από το μποστάνι, ολόφρεσκα αυγά από το κοτέτσι, βότανα και ό,τι άλλο ορίζουν οι συνταγές. Στο cooking class που ακολουθεί ετοιμάζετε, όλοι μια παρέα, παραδοσιακές ελληνικές και τηνιακές συνταγές μαγειρεύοντας, όπως παλιά, στον παλιό ξυλόφουρνο και αρκείστε στην ελάχιστη – απολύτως απαραίτητη – χρήση ρεύματος για μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Όταν όλα είναι έτοιμα, ακολουθεί το γεύμα, στο πνεύμα του «ελληνικού κυριακάτικου τραπεζιού» που συνοδεύεται από τηνιακό κρασί ή ρακί. Φεύγοντας κρατάτε το χαμόγελο και αφήνετε το email σας για να λάβετε τις συνταγές και αναμνηστικές φωτογραφίες. Το πρόγραμμα διαρκεί 5-6 ώρες και πραγματοποιείται σε ομάδες 4-12 ατόμων.
(Συνολικό κόστος 85 €/άτομο + taxes)
Πικ-Νικ: Συνδυάστε το αγαπημένο σας outdoor activity ή τη βόλτα σας στη φύση με ένα ιδιαίτερο tasting. Το Πικ-Νικ στήνεται σε σημείο της επιλογής σας και περιλαμβάνει μεζέδες και γεύσεις που σας παρουσιάζουν τα τηνιακά τοπικά προϊόντα ξεναγώντας σας στην γαστρονομία της Τήνου. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται ακολουθούν την eco friendly λογική.
(Συνολικό κόστος 35 €/άτομο + taxes)
Small Event: Φροντίστε τους καλεσμένους σας και δώστε στην εκδήλωσή σας (δεξίωση, party, bachelor, οικογενειακό τραπέζι, κτλ.) ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα. Παρέχεται ποικιλία μενού προσαρμοσμένων σε κάθε τύπο εκδήλωσης και η δυνατότητα προσθήκης στοιχείων βάσει των δικών σας επιθυμιών.

ΤΑ ΥΛΙΚΑ
Ο σεβασμός στη φύση, η χρήση αγνών υλικών και ποιοτικών τοπικών προϊόντων αποτελεί τη βάση των δημιουργιών του TINOS FARM TO TABLE. Φρέσκα αυγά, κηπευτικά εποχής από το μποστάνι, ψάρια και θαλασσινά από ντόπιους ψαράδες, κρεατικά ντόπιας παραγωγής, ντόπια τυριά και αλλαντικά, σπιτικές πίτες με χειροποίητο φύλο. Το καλάθι γεμίζει με φρέσκα υλικά εποχής που προσφέρει η τηνιακή γη από μικρούς παραγωγούς που δεν την πιέζουν με χημικά για να παράγει παραπάνω, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή διατροφική αξία, αγνότητα και γεύση!

Social Profiles
Enquire now

Password reset link will be sent to your email