Background Image
Εστιατόριο - Χώρος Εκδηλώσεων Τριών Ιεραρχών, 84200 Χώρα, Τήνος
Call us anytime +30 22830 22818
http://www.mikrokaravi.gr/ Φεβ-Οκτ, καθημερινά από τις 12:00 info@mikrokaravi.gr

ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΑΜΟΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ
Βαπτίσεις & Γάμοι στην Τήνο, bachelor, και άλλες γιορτές βρίσκουν στέγη στο ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ. Σε ένα μεγάλο υπαίθριο κήπο με αποστάσεις και άνεση, μοιραζόμαστε ιδιαίτερες, ξεχωριστές στιγμές καθ’όλη τη διάρκεια της λειτουργίας μας από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο. Οι καλεσμένοι σας απολαμβάνουν την ίδια πρώτη ύλη, την ίδια ακριβώς ποιότητα που δίνουμε σε κάθε ξεχωριστό τραπέζι και πιάτο. Και η μεγαλύτερή μας επιβράβευση είναι όταν βλέπουμε να προσαρμόζετε τις ημερομηνίες με βάση τη διαθεσιμότητα του Μικρού Καραβιού να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει την ξεχωριστή σας στιγμή!

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒI
Η κουζίνα του συνδυάζει με δημιουργική διάθεση την απλότητα και την αγνή πρώτη ύλη με τις σύγχρονες δημιουργικές μαγειρικές τεχνικές. Χρησιμοποιεί τα καλύτερα τοπικά προϊόντα της Τήνου που συλλέγονται καθημερινά από τους ντόπιους παραγωγούς του νησιού. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκο βούτυρο, θυμαρίσιο μέλι, κάπαρη, κρίταμο, άγριες καρύδες (χόρτα), άνυδρα ρεβίθια και φασόλια από την Τήνο, ντόπια τυριά, κρέατα, αλλαντικά και θαλασσινά, λαχανικά εποχής από ντόπιους παραγωγούς, χειροποίητα ζυμαρικά, συνδυάζονται δημιουργικά σε μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία!

Το Menu ανανεώνεται κάθε χρόνο με νέα πιάτα αλλά συχνά επανεμφανίζονται οι ιδιαίτερες δημιουργίες και πολυαγαπημένες γεύσεις που έχουν δώσει το στίγμα στο Μικρό Καράβι. Ξεκινήστε το ταξίδι με γαύρο με μελιτζανοσαλάτα, ταχίνι και πετιμέζι, με τάρτα της επιλογής σας ή κουσκούς με καπνιστό χέλι και σάλτα γιαουρτιού, συνεχίστε με ριζότο με σουπιά και μελάνι σουπιάς, με κατσίκι φούρνου με βούτυρο και φρέσκα βότανο ή με τα πιάτα ημέρας (ψάρι, λαδερό, ριζότο) και ρίξτε άγκυρα με γλυκιά τυρόπιτα με θυμαρίσιο μέλι ή με ριζότο-ρυζόγαλο με βανίλια και ελληνικό καφέ.

Η πλούσια λίστα κρασιών συγκεντρώνει περισσότερες από 60 ετικέτες φέρνοντας αρώματα και γεύσεις από τα γειτονικά νησιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου αλλά και από όλη την Ελλάδα (Μακεδονία, Πελοπόννησος, Ήπειρος). Την τιμητική της έχει η οινοπαραγωγή της Τήνου, αφού θα βρείτε 21 ξεχωριστές ετικέτες με ποιοτικά κρασιά, κόκκινα, λευκά, ροζέ, από τους αμπελώνες του νησιού. Αν επιθυμείτε να εντρυφήσετε στην ντόπια, ταχαίως αναπτυσσόμενη οινοπαραγωγή, αναζητήστε τις εμπειρίες wine tasting που προσφέρει το ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ. Σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο (ένα χαμάμ 200 ετών) διαμορφωμένο κατάλληλα, πραγματοποιούνται μαθήματα και γευστικές δοκιμές με ντόπια τυριά, κρασιά και τοπικά προϊόντα. Γνωρίστε τις ξεχωριστές Γαστρονομικές Εμπειρίες.

Το Μικρό Καράβι αναλαμβάνει κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαπτίσεις, κτλ.) και τη φύλαξη παιδιών κατά τη διάρκειά τους, κατόπιν συνεννόησης. Επίσης είναι πλήρως προσβάσιμο από ΑΜΕΑ.

MIKRO-KARAVI-MAP
Social Profiles
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email